top of page

Urnik delavnic

povezujmo se in bodimo srečnejši, lahkotnejši in bolj radostni <3

Yoga Class

Družabni plesi

Vrhnika -  Cankarjev dom:

sreda, 20:00 - 21:30

 V teh časih je lepo, da brezskrbno zaplešete na službeni zabavi, poroki ali na veselici. Tako kot večina ljudi doma in po svetu, ki se ob zvokih raznovrstne glasbe gibljejo v ritmih: swinga, hustla, foxtrota, dunajskega valčka, cha-cha-ja, angleškega valčka, sambe, tanga, rumbe, bachate, salse, merengua...

Zasij v svoji ženskosti

Vrhnika - Cankarjev Dom:

ponedeljek, 20:00 - 21:30

Delavnica te popelje v raziskovanje tvoje ženske energije, te uči kako se povezati s svojim telesom, ga ljubeče negovati in skrbeti zanj. Nauči te energetskih vaj za več zdravja, boljše počutje, večjo vitalnost, plodnost in sproščenost v telesu. Pomaga ti razumeti sodelovanje moškega in ženske ter ti preda nasvete za bolj izpolnjujoče partnerske odnose.

Obrazni pilates

Vrhnika - Cankarjev Dom:

ponedeljek, 20:00 - 21:30

Obrazni pilates je vadba, ki s pomočjo pritiskov na določene točke obraza, trenira obrazne mišice in s tem gladi gube ter pomljajuje obraz.  Ko začnemo na pravilen način trenirati obraz, ne brišemo samo gub ter odpravljamo posledic gravitacije (vrečke, podbradek, očesni mešički itd.), morebitnega nihanja teže; istočasno obnavljamo telo, žleze in notranje organe. Gre za globjo obnovo notranjosti in preoblikovanje zunanjosti.

Ples v zraku: Iz gosenice v metulja

Logatec - Grajski Vitez, Park

vsako sredo: julij, avgust, september, 19:00-20:00

Tell people more about the services you offer. Use this repeating layout to display content. It's an easy way to keep your customers up to date with what's happening. Want to make this content your own? Simple drag and drop elements like text, images and links, or connect to data from your collection. Tell people more about the services you offer. Use this repeating layout to display content. It's an easy way to keep your customers up to date with what's happening. Want to make this content your own? Simply drag and drop elements.

bottom of page